Samsung HS40 – az ÁB-Medical ultrahangkészüléke

Az ultrahang vizsgálatról általánosságban

Az ultrahang vizsgálat előnye, hogy fájdalom- és kockázatmentes, korlátlan számban ismételhető.

A modern ultrahang készülékek nagy felbontású képeket szolgáltatnak, amelyek digitális formában tárolhatók, a betegek rendelkezésére bocsáthatóak. A vizsgálat során a szakorvos a vizsgálandó területet egy ultrahanggélel bekent vizsgálófejjel pásztázza. A műszer ultrahangokat bocsát ki és felfogja a szervek által visszavert hangokat. Ezeket a hangokat egy nagy teljesítményű számítógép látható képpé alakítja.

A magas szintű szakmai hozzáértés és a vizsgálat gondos kivitelezése mellett az ultrahang vizsgálatnak vannak korlátai, ezért ha a szakma szabályi úgy kívánják, a véleményezett eltérések pontosítására szükség lehet további képalkotó vizsgálatokra (CT,MR).

Miért választottuk a Samsung HS40 ultrahang készüléket?

A pontos diagnózishoz elengedhetetlen a tökéletes képminőség! Legyen szó szív-, nőgyógyászati-, hasi- vagy genetikai ultrahangról, a betegbiztonságból nem engedünk!

Ez a készülék a rendkívüli képminőség mellett, gyorsaságával, pontosságával és a rendelkezésre álló kiegészítőkkel kielégíti a legmagasabb igényeket is. Az általunk választott ultrahang fejekkel alkalmas a betegségek széleskörű diagnosztikájára az epekövességtől a genetikai betegségekig. Mivel a beteginknek egy helyszínen a lehető legkomplexebb ellátást szeretnénk biztosítani, rendelkezünk hasi, 3D/4D hasi lágyrész, hüvelyi és kardiológiai vizsgálófejekkel. 

 
 

 

Milyen szakmák használják a Samsung HS40 ultrahang készüléket az ÁB-Medicalban?

A rendelőnkben használt Samsung ultrahang készülékről itt olvashat

Leave a reply