Dr. Berta Balázs

 idegsebész szakorvos, orvos-esztéta

 

A PTE Idegsebészeti Klinikán dolgozik. Fő érdeklődési területe az idegsebészeti gyakorlatban a gerinc degeneratív megbetegedéseinek (porckorongsérv, gerinccsatorna szűkület) diagnosztikája és kezelése. Mindemellett számos orvos-esztétikai képzésen vett részt, melyeken a szépészeti kezelések legjavát elsajátította. A Magyar Orvos Esztétikai Társaság és az amerikai AAAM (American Academy of Anti Aging Medicine) tagja.

 

Idegsebészeti szakmai profil:

  • degeneratív eredetű gerincbetegségek (porckorongsérv, gerinccsatorna szűkület) diagnosztikája, kezelése
  • lumbago, derékfájdalom diagnosztikája, kezelése
  • gerincdaganatok diagnosztikája, kezelése
  • csontritkulásos eredetű csigolyatörések diagnosztikája, kezelése

Orvos-esztétikai szakmai profil:

„Az Ön elégedettségét célzó hivatástudatom mellett személyes küldetésem, hogy minimál invazív esztétikai beavatkozások szélek választékával a jelen állapotból a megálmodott külsőt megformáljam. Ez néha rövidebb, néha hosszabb út, de közösen, együtt visszük véghez.”

Online időpontfoglalás

Tisztelt betegünk, amennyiben szabad időpontot lát, de mégsem tudja lefoglalni vagy az online foglalás sikertelen, kérem jelezze a 06 30 923 2829-es központi telefonszámunkon munkanapokon 08:00-16:00-ig.

Szolgáltatások

Orvos-esztétikai kezeléseink során igyekszünk maximálisan megvalósítani vendégeink igényeit. A legtöbb esetben a kezeléseket megelőzően a legjobb eredmény elérése érdekében szükséges a személyes konzultáció.

Az alábbi árlista tájékoztató jellegű, minden vendég esetében konzultációt követően személyre szabott árajánlatot készítünk.

Document
Szolgáltatás Ár Időpontok