Szeretné hosszútávon megőrizni az egészségét

Az egészség megőrzésére való törekvést nem lehet elég fiatalon elkezdeni. Az aktív életmód, rendszeres szűrővizsgálatok és védőoltások mellett fontos tényező a táplálkozás. Ugyanakkor nehéz eligazodni napjaink “divatdiétái” és a valóban hatásos táplálkozási módok között.

 

Az általunk javasolt módszerrel folyamatos orvosi irányítás és konzultációs lehetőség mellett tud elsajátítani mindent, ami az egészséges életmódhoz szükséges.

Az egészséges táplálkozás az immunrendszer erősödésével jár. Ez által ritkábban jelentkeznek a betegségek. Jobban megy a sport és a tanulás. Az egészséges étkezés és életmód a jobb életminőség és a betegségmegelőzés alappillére.

 

More Articles

 • Allergia

  A táplálkozás segítségével helyreállítható a mikrobiom egyensúlya, amelynek felborulására visszavezethető vissza a gyermekkori élelmiszer allergiák kialakulása.

 • Endometriózis

  A hagyományos kezelések hatásfoka a megfelelő táplálkozási útmutatások betartása mellett jelentősen javítható.

 • Gyakran puffad?

  A megfoghatatlan puffadásos panaszokat az általunk javasolt egyéni étrenddel szinte minden esetben orvosolni tudjuk.

 • Magas a koleszterin szintem, de nem is étkezem zsírosan?

  Minden ember különböző és más táplálkozási irány lesz a megfelelő a testsúly optimalizálására.

 • Pajzsmirigy betegség

  Epidemiológiai adatok szerint pajzsmirigy túlműködés az európai lakosság 0-8 %-át érinti, míg a pajzsmirigy alulműködés a felnőtt lakosság 1-2 %-át érinti. További fontos adat, hogy az úgy nevezett szubklinikus ( tünetek nélküli) esetek száma a fenti adatok akár 5x-e is lehet. A pajzsmirigy túlműködés hátterében leggyakrabban autoimmun folyamatok állnak, ritkábban daganatok valamint pajzsmirigy hormon túladagolás.
 • Szeretné hosszútávon megőrizni az egészségét

  Az egészség a legjobb befektetés a jövőbe