Skin booster kezelés

Az évek múlásával bőrünkön elkerülhetetlenül megjelennek az öregedés jelei. Bőrünk feszessége és rugalmassága csökken, egyre több folyadékot veszít, durvává és szárazzá válhat, amely hatására megjelennek a nemkívánatos ráncok és bemélyedések az arcunkon. A különböző arcfeltöltő kezelések sokat javíthatunk az öregedés jelein, pótolhatjuk velük az évek alatt elveszett nedvesség tartalmat, csökkenthetjük a ráncok számát és mélységét. Emellett azonban szükség van a bőr valódi állapotának és egészségének visszaállítására is.

Hazánkban is elérhető olyan töltőanyag, amellyel már egyetlen kezeléssel is biztosíthatjuk a hidratáltságot és minőséget a bőr számára 9 hónapon keresztül. Ez az anyag a hialuronsav.

A hyalronsav természetes módon is megtalálható a bőrünkben, ez az anyag felel bőrünk hidratáltságáért. A legújabb hyaluronsavas töltőanyaggal végzett úgynevezett skin booster kezelés segít bőrünk rugalmasságának és víztartalmának visszaállításában, serkentve ezáltal bőrünk saját kollagén termelését. Mindezzel olyan problémák orvoslása válik lehetővé, mint a szárazság és érdesség. A hidratálás mellett használható ránctalanításra, a bőr rugalmasságának növelésére akár arcon, nyaki területen, dekoltázson és kézfejen. Már egy kezelés után is észrevehető lesz a változás, a bőr sokkal ragyogóbb, egészségesebb, puhább és hidratáltabb lesz. A kezelés hatása 9 – 12 hónapig tart.

Kinek ajánljuk?

  • fiatalabb vendégek számára a bőr szépségének fokozására és ragyogóbbá tételére
  • idősebb vendégeknek akkor ajánljuk, ha bőrük szárazabb vagy aknés

Miből áll a kezelés?

Először egy érzéstelenítő krémet viszünk fel a bőrre majd elkezdjük az anyag beinjektálását a bőrbe.  A végleges eredmények 2-4 héten belül alakulnak ki, amely által  puhább és ragyogóbb lesz a bőr, és a ráncok jelentőssel csökkennek. Az egyetlen lehetséges mellékhatás az injekciózott terület kis mértékű duzzanata pár óra erejéig, ritkább esetben bevérzés.

More Articles