Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Az évek múlásával a bőr fokozatosan veszíti el rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát, megjelennek az első apróbb, halványabb, majd a mélyebb ráncok. Mára már számos orvos- esztétikai megoldás közül válogathatunk, ha ezt a problémát orvosolni szeretnénk. Az egyik a hyaluronsavas ráncfeltöltés. A ráncfeltöltéshez csak a legjobb minőségű ellenőrzött gyártótól származó bőrbarát anyagot használunk, megelőzve a szövődményeket. A hyaluronsav tartalmú töltőanyag szövetbarát, hiszen bőrünk természetes alkotó része, amely nagy vízmegkötő képességének köszönhetően tartja rugalmasan és fiatalon bőrünket. A hyaluronsav molekulák magukhoz láncolják a vizet, ezáltal csökkentik a mélyebb és a felszíni ráncokat.

Hatása általában 1 évig tart, a kezelés után rögtön látható.

Alkalmas a homlokráncok, és az orrszárnytól az ajkakig húzódó un. nasolabialalis redő feltöltésére /nevetőránc száj feletti ráncok korrigálásra, arc volumenének pótlására, ajakfeltöltésre, szem alatti sötét karikák eltüntetésére egyaránt.

Miből áll a kezelés?

Érzéstelenítést injekcióval (ajaknál) vagy érzéstelenítő krémmel végzünk. A beszúrás így kevés fájdalommal jár, utána bőrpír, duzzanat jelentkezhet, amely kezelés nélkül múlik el 1-2 napon belül. Ajakfeltöltés, szájvastagítás, ráncfeltöltés során a töltőanyagot igen kicsiny tűvel juttatjuk a feltöltendő ráncokba, ajkakba.

Ellenjavallatok

allergia

terhesség és szoptatás

autoimmun betegségek

pikkelysömör

aktív herpes

egyéb fertőző bőrbetegségek

Mire kell odafigyelni szájfeltöltés után?

Kezelés után 2 hétig nem javasolt: kozmetikai kezelés, szolárium, szauna, napozás

More Articles