Berki Zsolt

gyógymasszőr, reflexológus

A masszázzsal és a gyógymasszázzsal már évekkel ezelőtt, sportolói pályafutásom során ismerkedtem meg; már ekkor világossá vált számomra, hogy a hagyományos orvoslást kiegészítve, milyen csodálatos eredményekre lehet képes ezen gyógymód. Az elmúlt évek folyamán érdeklődésem és hobbim – a komplementer gyógyászat – hivatástudattá erősödött bennem. A fordulópontot kisebbik lányom súlyos – a hagyományos orvostudomány eszközeivel uralhatatlan – ekcémás bőrbetegségének természetgyógyászati módszerekkel való kezelése jelentette. Azóta is folyamatosan törekszem újabb és újabb ismeretek elsajátítására, amelyekkel az egészség megőrzését, illetve a betegségek gyógyulását segíthetem. Az elmúlt években gyógymasszőri végzettségem mellé természetgyógyász- reflexológus képesítést szereztem.

Munkám során a szakmai megfontolások mellett maximálisan figyelembe veszem a vendégek igényeit, kéréseit.

Online időpontfoglalás

Tisztelt betegünk, amennyiben szabad időpontot lát, de mégsem tudja lefoglalni vagy az online foglalás sikertelen, kérem jelezze a 06 30 923 2829-es központi telefonszámunkon munkanapokon 08:00-16:00-ig.

Szolgáltatások

 • Gyógymasszázs – Teljes test
  7.000 Ft / 50 perc
 • Gyógymasszázs – Nyak-hát
  4.500 Ft / 30 perc
 • Frissítő masszázs 
  7.000 Ft/ 50 perc
 • Reflexológiai kezelés 
  9.000 Ft/ 40 perc
 • Talpmasszázs
  4.500 Ft/ 30 perc

Mi a gyógymasszázs?

A gyógymasszázs szakképzett gyógymasszőr által végzett fizioterápiás kezelés, amelynek célja az ízületek regenerációja,  a letapadt izmok ellazítása, vérbőség fokozásával fájdalomcsillapítás. Fogásai a svéd masszázstechnikán alapulnak, mint például simítás – dörzsölés – gyúrás – ütögetés – vibráció. Dinamikus, erősebb masszázs. A nyak-hát masszázs nagyon eredményes tenziós és migrénes fejfájás kezelésében.

Mi a frissítő masszázs?

A frissítő masszázs fogásai megegyeznek a gyógymasszázs fogásaival, azonban lassabb, lágyabb, kérés esetén olajjal is történhet.

Mit jelent a reflexológiai kezelés?

A reflexológus a láb reflexzónáit ujjnyomással vagy más mechanikai hatással kezeli. Szükség szerint kiegészítjük a beteg ellátását, megfelelő étrendi és életmódbeli tanácsokkal. A reflexológus nem kizárólag “talpmasszázst” végez, hanem a talp mikroterület terápiáját is bevonja, állapotfelmérést és góckutatást is képes elvégezni. Továbbá orvosi vezetés mellett a betegek számára kiegészítő kezelést nyújt. Szükség esetén egyéb természetes gyógymódokkal ötvözi a kezeléseket.

A masszázs ellenjavallatai

Epilepszia, agyvérzés, infarktus, agyrázódás, gégeödéma, méhen kívüli és veszélyeztetett terhesség, helyi bőrelváltozás, bőrsérülés, bőrbetegség, visszeresség, mélyvénás thrombózis, akut lázas betegségek, fertőzések (pl.: orbánc, gombainfekció), lábszárfekély, üszkösödés, súlyosabb keringési zavar, szívelégtelenség, rosszindulatú daganatok, vérzékenység, 6 héten belüli műtét, sugár- és kemoterápia. Véralvadásgátló kezelés esetén is óvatosságra van szükség.